Destacat Notícies Tendències

Sergio ‘Kun’ Agüero, un dels primers futbolistes en fer el salt al món dels eSports, i Sandbox, l’espai propi líder mundial en mons virtuals de jocs descentralitzats, s’han aliat per crear el Kuniverse, un metavers que pretèn acostar els futbolistes al web3. “Estic molt emocionat de tenir el meu primer espai en el metavers que creem amb Eter Studio dins de The Sandbox per a jugar i retransmetre amb els meus fans de tot el món. La primera temporada de Kuniverse estarà plena de sorpreses i beneficis relacionats amb els 9.320 avatars especialment creats” ha explicat Agüero.

La primera versió de Kuniverse es llançarà el 6 de novembre i prendrà la forma d’un gran estadi amb jocs temàtics de futbol, ball i fins i tot un camió de menjar argentí, entre altres experiències. El Kun tindrà un rol actiu en Kuniverse, donant la benvinguda als usuaris, jugant en línia i compartint contingut a través del seu canal de Twitch al costat d’altres grans streamers i convidats especials.

Kuniverse també inclourà una col·lecció de 9.320 avatars, cadascun en forma de NFTs únics que es poden usar dins del joc. Els propietaris (holders) podran obtenir beneficis exclusius dins del joc relacionats amb Kun Agüero, com a tornejos de esports, esdeveniments musicals i l’oportunitat de guanyar un viatge a Qatar per a conèixer-lo personalment i viure el mundial de futbol en persona.

Els avatars – que sortiran a la venda la primera setmana de novembre – tenen cinc nivells de raresa: Football Kuns, E-Kuns, Future Kuns, Robot Kuns i Special Kuns. Cada avatar representa les diferents facetes de la carrera del Kun i els seus moments més representatius. Els qui es registrin en la whitelist a través del discord de Kun Agüero tindran accés a la prevenda de l’avatar 24 hores abans de la venda pública. Els usuaris podran comprar un màxim de 5 avatars per cartera per a garantir una distribució més equitativa entre els fans.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply