Esdeveniments Notícies Tendències

Aquest cap de setmana es celebrarà la primera edició del Saló SAGA, el punt de trobada del sector dels videojocs amb llengua catalana. Promogut per Plataforma per la Llengua, el SAGA comptarà amb un estan del Principat, que apadrinarà Andorra Business i que donarà aixopluc a cinc empreses del país dedicades al sector dels videojocs i dels esports electrònics.

La directora d’Andorra Business, Judith Hidalgo, explica que “ens vam assabentar relativament poc de la creació del SAGA; fins i tot la mateixa organització ens van explicar que havia anat tot molt de pressa. Però malgrat tot ens el van presentar amb la clara intenció de posicionar tota la indústria amb parla catalana” i ha afegit que “per això els interessava poder transcendir de Catalunya i que hi anés Andorra, les Balears… Serà un Saló que ens pot servir per posicionar-nos a nivell internacional, en català”.

Sobre la presència, Hidalgo ha declarat que “vam parlar amb diferents empreses del sector i ens van dir que sí, que estaven interessades a ser-hi”. Per aquest motiu “hem conceptualitzat un estan on les protagonistes són les empreses d’eSports del país” ha dit. Pel que fa a la ubicació, Hidalgo ha apuntat que “precisament per donar importància a les empreses, en lloc d’estar a la part més institucional, hem demanat estar a la part empresarial i que es pugui visibilitzar el que es fa al país”.

Durant la matinal de dissabte, Andorra tindrà un espai en les conferències, d’aproximadament una hora, per tal de presentar-se. “Tenim l’oportunitat de tenir una finestra per explicar-nos. I el que volem fer és precisament això, exposar el pla estratègic i la Llei dels eSports” ha dit la directora d’Andorra Business que ha remarcat també que “les empreses tindran espai per explicar el que fan. Volem parlar de la qualitat de vida, la connectivitat del país i donar l’oportunitat de les empreses puguin explicar el seu projecte”.

Cal destacar que Andorra Business estarà amb l’organitzadora de campionats Whatyouplau, el projecte de Sim Racing de l’Automòbil Club d’Andorra, el Team Building de Motor Match, de Lit Lab Games i el seu videojoc Cyber Titans i d’ANA Gaming, com a únic portal del país especialitzat en el sector dels videojocs i els esports electrònics. La cita, des de dissabte a les 10 del matí fins diumenge a les 9 de la nit, a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply