Destacat Notícies Streaming Tendències

Comptar amb creadors de primer nivell del panorama hispanoparlant ha situat Andorra en el mapa de l’streaming. Com ja ve succeïnt en les darreres edicions, el Principat ha tornat a ser escenari de la gravació del Rewind Hispano, la pel·lícula anual que fan aquests creadors de contingut, molts dels quals com TheGrefg, el Rubius o Auron Play, que tenen la residència fixada al país. Anit es va fer la presentació als cinemes del carrer Callao de Madrid.

En la versió de 2023 del Rewind Hispano, Alec, el seu creador, és segrestat per la comunitat de YouTube que, enfadada per les seves edicions anteriors. Davant aquest escenari, els youtubers opten per crear una computadora, amb Intel·ligència Artificial, encarregada de realitzar el Rewind d’enguany. Aquesta IA, personificada en un robot anomenat R.O.B., absorbeix a tots els youtubers del món, per a generar l’anhelat vídeo dins d’un ambient ple de riures i mems. No obstant això, el Rewind Hispano pren un rumb ombrívol quan les autèntiques intencions de R.O.B. es revelen.

A banda dels paratges idíl·lics que té el Principat, també s’ha rodat a Madrid, Barcelona, València, Terol i Mèxic, fins un total de 16 localitzacions. Pels diferents rodatges van passar més de 50 professionals tècnics, mentre que 100 artistes de VFX han treballat en postproducció. El rodatge amb més persones implicades va comptar amb més de 100 professionals entre equip tècnic, artístic i extres, mentre que la jornada de rodatge més llarga va establir un nou rècord: 16 hores i mitja en la gravació de TheGrefg.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply