Notícies Tendències

Andrea Regadrea, coneguda popularment a les xarxes com ‘la Regadera Foodie’, s’ha convertit en poc més d’un any en una de les més grans influenciadores en matèria gastronòmica del Principat. Amb un estil fresc, dinàmic i divertit, la Regadera Foodie presenta els diferents restaurants que hi ha al país amb tota la força que li donen les xarxes socials.

Com neix la Regadera Foodie?
Jo no soc d’Andorra, soc de Terrassa, i quan vaig venir aquí no coneixia cap restaurant. Vaig començar a mirar per Instagram per si hi havia comptes foodies i no en vaig trobar gaires; i vaig pensar pot ser és el moment de fer-ho jo. Sempre feia llistes, fotos dels plats… i com que ja ho tenia vaig dir doncs ho poso. Inicialment es deia la Regadera Inquieta, on parlava d’altres coses. Però després vaig veure que el que realment interessava era el menjar. Perquè, al cap i a la fi, què et pregunta tothom quan ve? On anar a menjar. Doncs vaig canviar el nom, treure alguna publicació i endavant!

Com fa la selecció de restaurants?
Jo normalment en segueixo molts a les xarxes socials i estic activa a instagram, per veure si hi ha coses noves. Tinc la meva llista de restaurants pendents que vull anar. I quan hi vaig, no aviso mai, simplement dino i sopo. Si m’ha agradat, és llavors quan faig vídeo o fotos,. Tot i que a vegades m’han escrit per anar-hi. Però sempre aviso i els hi dic que si no m’agrada, no publicaré.

Així vostè no fa crítica.
No faig crítica, no faig res si no m’agrada. Intento parlar amb ells i els explico el què no m’ha agradat, però públicament no faig crítica. Si el restaurant m’ha demanat d’anar-hi, els hi explico els motius pels quals no el puc recomanar. No els agrada, perquè ningú li agraden les crítiques, però ho entenen.

No la consideren l’Alberto Chicote d’Andorra?
No (diu entre somriures)! Perquè no ho faig. No foto mai llenya perquè no soc ni experta ni crítica ni res, només dono la meva opinió. Jo sempre soc sincera. M’ha passat poques vegades que algun lloc no el pugui recomanar, però quan passa és més per una qüestió de servei, o que em dius que em faràs una pizza napolitana i m’estàs fent una pizza congelada… generalment ho entenen i a vegades em truquen al cap del temps per què han canviat alguna cosa i generalment, sempre milloren.

Quin és el procés d’elaboració del contingut?
És un tema una mica fotut el dels foodies, perquè sempre mengem fred. Quan arriben els plats li fas 20 fotos, 20 vídeos… en el mateix restaurant hi ha tot el procés de crear el contingut brut. A casa faig l’edició. Ara estic tirant més cap als vídeos perquè veig que és el que agrada més als meus seguidors. I, al principi, trigava 4 hores per fer un vídeo de 30 segons. Hi ha molta feina, està claríssim. I després ho comparteixo a Instagram, tik tok i ara també a youtube.

No sospiten quan la veuen fer fotos als restaurants?
Saps què passa? Com que ara tothom fa fotos de tot, ja ningú sospita res. Et veuen i pensen, mira un altre flipat d’Instagram. Tampoc porto flash ni coses rares que m’identifiquen, ho faig tot amb el mòbil.

Ara treballa amb més xarxes socials.
Quan portava temps a Instagram, vaig veure que havia d’obrir més portes. I ja que tinc el contingut fet, el pujo a altres xarxes com tik tok. No em considero tiktoker, perquè ni tan sols el consumeixo. I ara he començat a youtube també per arribar a altres audiències.

Anem a conèixer la persona darrera de Regadera Foodie. Què fa l’Andrea?
Jo tinc la meva feina de 8 hores que no té res a veure. I quan acabo, faig Regadera Foodie. No em dona diners, més aviat el contrari, me’n gasto. Inverteixo en hores i diners.

Com és la seva alimentació?
És curiós perquè abans de la Regadera Foodie, jo tenia una alimentació molt healthy. Si volia un dolç me’l feia jo. Si era una hamburguesa, picava jo la carn… i ara doncs ha canviat una mica. Intento provar de tot i per descobrir coses diferents, intento ficar-me en situacions diferents per poder-ho recomanar

Andrea Regadera, durant l’entrevista per ANA Gaming / E.P.

Vostè és tal com la veiem a les xarxes?
Intento ser com soc. Hi ha molt postureig a les xarxes i a mi, com a consumidora, no m’agrada. Perquè em venguis una mentida… doncs no. Intento ser tal qual i pensar en el que la persona vol veure.

Què tal porta els haters?
Ho porto molt malament, sincerament. M’afecta. Per sort és un 0,01 del total.

Com arriba vostè a Andorra?
Va ser ara fa quatre anys i mig. La feina em porta aquí. Em van traslladar l’oferta, i en 3 dies vaig haver d’empaquetar tot i cap aquí. Jo no havia vingut mai a Andorra, el primer cop va ser per fer l’entrevista. I m’agrada molt… tenir muntanyes a tot arreu m’agrada molt la veritat.

L’hem vist col·laborar amb mitjans de comunicació, li agrada el món?
Quan em van proposar escriure, per mi va ser un… uau, jo? A mi sempre m’ha agradat molt escriure, em ve del meu avi que va ser autodidacte i en va aprendre sol i feia un dietari. Jo sempre el veia escriure i quan m’ho van proposar em va encantar. Fa un any que publico.

Quina és la seva llista top de restaurants?
Tot és molt subjectiu. Però a mi especialment m’agrada molt el producte de la Borda Xixerella i del Kram. I després el Sentro o el Wakatai. I per esmorzar, doncs el brunch de la Fugazza.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply