Destacat Notícies Streaming

La popular influencer resident, Andrea Saladie, farà un gir a la manera com crea contingut a les xarxes socials i obrirà un canal de Twitch. “Em ve molt de gust fer coses diferents, en directe, i per això faig aquest pas cap a Twitch” ha explicat. Malgrat que no ha desvelat quina serà la temàtica de la seva aposta, sí que ha dit que “serà una cosa divertida i que ben segur que ens hi trobarem molt bé”. Actualment, Saladie compta amb més de 400.000 seguidors a Instagram, tot i que gran part del contingut ja el crea a través de Tik Tok, on arriba als 342 mil followers i disposa de més de 13 milions de m’agrada.

Saladie reflexiona al voltant de les xarxes socials i afirma que “el sector ha canviat molt. No són el mateix avui que fa quatre o cinc anys endarrere”. Ara mateix reconeix que se sent més còmoda amb tik tok, on explica que “els dos darrers vídeos, en poques hores, van assolir les 200.000 visualitzacions. Però et reconec que hi ha coses d’aquesta xarxa social que encara se m’escapen. M’agrada perquè pots fer qualsevol cosa”. Tot i que fa gran part del contingut en castellà, remarca que “jo sempre deixo clar que la meva llengua materna és el català i també faig coses. Però tinc un gruix de seguidors important de Llatinoamèrica, i per això en tinc més en castellà. Així i tot m’agrada crear en català, perquè al final és la llengua que parlo en el meu dia a dia”.

Pel que fa a les crítiques, Saladie ha canviat la manera com les viu i destaca que “si m’ho haguessis preguntat fa tres o quatre anys et diria que m’afectaven; avui en dia no ho fan”. En aquest sentit, afegeix que “al final, la majoria de les crítiques venen de persones que només veuen un 1% del que realment soc a les xarxes socials, i soc molt més del que allí s’ensenya. Per què m’ha d’afectar una crítica d’algú que no em coneix de res parlant de mi? Doncs això, no ho ha de fer”. Quant al masclisme, explica que “tinc insults pel meu físic, però normalment em venen molt més de dones que no pas d’homes”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply