apple
Destacat Notícies Tendències

Apple ha presentat les seves primeres ulleres de realitat mixta, és a dir, que combinen realitat augmentada i realitat virtual. La marca les ha presentat sota el nom Apple Vision Pro, costaran 3.499 dòlars i estaran disponibles l’any que ve.

Segons ha explicat el CEO de la companyia, Tim Cook, aquestes ulleres permetran “sentir, veure i interactuar amb contingut digital fins a un espai físic, i es podrà controlar amb els ulls, les mans i la veu.

Així doncs, es tracta d’unes ulleres que t’endinsen dins l’univers d’aplicacions d’Apple, amb una interfície creada des de zero amb el disseny habitual d’iOS. “Pots fer servir les teves apps on vulguis i amb la mida que vulguis”, ha explicat Cook en la conferència celebrada aquest dilluns des de Cupertino, a Califòrnia.

El nou dispositiu permetrà, a més, consumir qualsevol contingut multimèdia, com pel·lícules o sèries amb pantalles virtuals de la mida que vulguis, fins a fer servir el navegador o fer una videotrucada amb múltiples persones.

Apple, que fa set anys que treballa en aquest projecte, ha creat versions de realitat virtual d’algunes de les seves aplicacions com Safari, FaceTime o Apple TV, entre d’altres, i assegura que ha estat treballant amb Adobe i Microsoft per crear-ne de noves.

També han destacat els usos professionals de les ulleres, com la possibilitat de treballar amb una multipantalla virtual, així com la incorporació d’una càmera tridimensional i un micròfon per capturar vídeos i imatges.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply