Destacat Esdeveniments Notícies Tendències

L’eSports City League, el circuit més important de competicions amateur d’esports vinculat a DreamHack Spain, comptarà a l’edició d’Andorra amb Assegur com a nou patrocinador oficial de l’esdeveniment. El festival de gaming es celebrarà al Poliesportiu Andorra els dies 20 i 21 de maig. L’asseguradora es suma a una indústria en constant creixement com són els esports electrònics. En el seu propòsit de reposicionar els seus productes i connectar amb el públic jove que forma part de la comunitat gamer, Assegur oferirà durant l’esdeveniment les últimes novetats en matèria d’assegurances: com l’assegurança de mòbils, de consoles o d’ordinadors, o assegurances més corrents, assegurances de salut enfocats als joves, el de cotxe o el de llar. A més a més, com a patrocinador oficial de eSports City League Andorra, Assegur tindrà el seu propi estand durant el festival. En ell es realitzaran diferents tipus d’activitats per a tots els públics i a més els assistents podran participar en el sorteig d’una cadira gamer.

Per a Javier Carrión, Director de Esports City Fest Andorra, comptar amb Assegur és “un orgull, perquè implica que el festival és tan atractiu per als assistents com per a marques assentades al mercat d’Andorra” Carrión ha afegit que “el públic podrà conèixer nous productes que hi ha al mercat com a assegurances per a mòbils, ordinadors o consoles, productes imprescindibles per a tot gamer”.Per la seva banda, Carles Codó, director general d’Assegur ha assenyalat que “estem molt contents de poder-nos sumar a un projecte tan innovador i amb tanta projecció per a Andorra. Som una entitat on la digitalització ens identifica, i pensem que és la millor manera de connectar amb el públic més jove i 100% digital”. 

Casters confirmats
De mica en mica, es van donant a conèixer més detalls de l’esdeveniment. El darrer que s’ha fet públic han estat els casters que estaran presencialment comentant les partides de Clash Royale, Fortnite, Rocket League i Marvel Snaps. Així doncs, en el joc d’estratègia de Supercel, el popular RevolAimar estarà acompanyat de la càster de la LVA, XofAndorra; pel que fa al battle royal SujaGG serà qui portarà la veu cantant; quant al Rocket League, la narració recaurà en Dual View i Everlastream; finalment en el joc de cartes repetirà Everlastream juntament amb Duruk.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply