ACA ESPORTS Notícies Sim Racing

Canvi radical en el panorama del Sim Racing. La FIA ha decidit canviar el simulador dels Motorsport Games 2022. Així doncs, els pilots deixaran de competir en Gran Turismo 7 i ho faran en la darrera versió d’Assetto Corsa Competizione. Aquest és un canvi força reivindicat en el sector, doncs els experts consideren que la nissaga de Gran Turismo s’ajusten més a un joc de conducció tipus Arcade, mentre que ACC és purament un simulador (hi ha qui el considera el millor) de conducció. Així doncs, els classificats per la prova, que es disputarà del 26 al 30 d’octubre, a Marsella tindran un panorama completament nou.

Aquest canvi, impulsat per la Federació Internacional, són molt bones notícies per als pilots del Team ACA eSports. Cal recordar que en el Sim Center d’Ordino, l’Assetto Corsa és un dels simuladors que forma part de les seves dinàmiques d’entrenament, així com l’IRacing, que és amb el que estan competint actualment. Fonts properes a l’Automòbil Club han confirmat a ANA Gaming que, amb aquest nou paradigma, lluitaran per estar entre els 80 pilots que competiran al llarg dels quatre dies.

Quant a la mecànica de competició és senzilla. Assetto Corsa permet que hi hagi 20 pilots en pista. Amb el qual es realitzaran eliminatòries fins que només en quedin 20, que seran els que prendran part en la cursa final per dirimir el campió. El traçat sobre el que correran serà una versió, especial per a l’ocasió, del circuit de Paul Ricard.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 22, 2022

Nice Information

Leave a Reply