Destacat Notícies Tendències

54, fins a 54 gols es van veure diumenge passat al Cupra Arena en la tercera jornada de la Kings League, que només ha servit perquè la lluita per a les primeres posicions es compacti encara més. Dins aquest festival golejador, hi va haver un partit que va destacar per sobre de la resta, el Porcinos – Los Troncos, que va caure 9-5 per als d’Ibai Llanos, que tenen la sort de comptar amb dos jugadors com Bueno i Espinosa que, quan estan inspirats, acaben marcant les diferències.

Però, sens dubte, el partit més entretingut de la setmana va ser el que van oferir Kunisport i Rayo Barcelona. Els d’Spursito, en el millor cap de setmana de la franquícia, es van emportar la victòria en el darrer segon, gràcies a un gol doble de Víctor Mongil que ja no va permetre reaccionar als del Kun Agüero (6-7).

Pel que fa a la resta de la jornada, XBuyer se situa en el lloc més alt de la classificació després de golejar a Saiyans (5-1), mentre que els Jijantes de Gerard Romero, ni amb l’ajuda del Mestre Joao, aconsegueixen guanyar. En aquest cas van perdre (5-3) contra el Barrio. Aniquiladores en continua donant una de freda i una de calenta, i en aquest cas va caure la calenta, doncs van derrotar 3-5 a Ultimate Móstoles. Finalment, el Pio FC de Rivers va sumar la segona victòria després de desfer-se de l’1K d’Iker Casillas (3-2).

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply