Notícies Tendències VALORANT

Case Esport és el nou campió del Rising Media Markt Intel: Valorant, després d’imposar-se a la final, disputada ahir en el marc del festival Ubeat, per 3-0 a UCAM Tokiers. Amb aquest triomf, l’equip del futbolista del Real Madrid, Casemiro, es refà de la derrota que va patir en la temporada anterior, on es va plantar a la final però va caure derrotat contra el Rebels Gaming de David de Gea.

Els de Casemiro, que ja havien dominat tota la fase regular, van fer-ho també en la final i no van donar cap opció a UCAM; especialment important va ser el domini en un segon mapa que es va resoldre per la via ràpida, 13-2. En el primer i el tercer però, tampoc hi va haver massa història, i Case es va imposar per 13-6 en ambdós. En semifinals, els vigents campions es van prendre la revenja de l’anterior campionat i van eliminar a Rebels Gaming. Per la seva part els universitaris es van imposar als sempre competitius Giants Gaming.

Quant a les audiències acumulades del Rising, Comptant el canal de Twitch de LVP i els canals dels costreamings, la temporada s’acomiada amb més de 5,1 milions d’espectadors únics i més de 1,6 milions d’hores vistes. A més, només en el canal de LVP, les mitjanes de consum per espectador han estat superiors als 30 minuts. El CEO de la LVP, Jordi Soler, va declarar: “donem les gràcies a tots els que han vingut a Ubeat Live a gaudir de la fase final de la Rising MediaMarkt Intel en directe, però també a tots els fans de la competició que ens han seguit des de casa, als clubs, a Riot Games i als nostres patrocinadors. Entre tots, estem construint un dels ecosistemes de VALORANT més importants del món. I enhorabona a Case Esports per l’espectacular temporada que han completat”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply