ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

La bombolla del Gran Turismo 7 ha explotat. Després de diversos dies i rumors, i que la FIA decidís substituir el simulador per Assetto Corsa, ahir gran part de la comunitat internacional de pilots, casters i organitzadors d’esdeveniments han emès a les xarxes socials un dur comunicat per les mancances i errors del joc que, mesos després del seu llançament, no s’han resolt i afirmen que “Gran Turismo 7 és el simulador que no serveix per competir”.

En l’escrit fet públic, denuncien fins a 10 errors greus del simulador, entre els que destaquen la manca del mode classificació, la impossibilitat de guardar els ajustos de sala, expulsió d’usuaris quan la seva velocitat de connexió és l’adequada, invisibilitat de pilots i problemes en les sortides i distàncies “absurdes” entre corredors durant la cursa. A banda dels errors, reclamen que s’habilitin diferents opcions que permetin una interacció més gran i un poder decisori compartit, com les possibilitats d’escollir per majoria els circuits des de la sala o poder veure i guardar les repeticions en viu.

Així doncs, la comunitat afirma que “totes aquestes situacions fan que, a dia d’avui, Gran Turismo 7 sigui injugable, desesperant i molt frustrant per a pilots, organitzadors, streamers i usuaris en general que dediquem molt temps i il·lusió a aquest simulador”. Finalment, el centenar de signants del manifest, de països com Espanya, Bèlgica, Andorra o l’Argentina reclamen “una reacció oficial” tan de Sony PlayStation com de Polyphonic, els desenvolupadors del joc

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply