Esdeveniments Ho Sabies?

Seguint amb la seva costum de cada any, la Universitat d’Andorra (UdA) torna a oferir en aquest mes de febrer, diverses formacions específiques sobre la creació de videojocs, les quals estan desenvolupades amb el suport d’Andorra Telecom. Aquestes, tenen com a objectiu fer conèixer entre els joves una branca de les tecnologies de la informació i la comunicació en què conflueixen diverses disciplines com ara la tecnologia, l’art, el guió, els efectes visuals, i fins i tot, la psicologia i el màrqueting.

Destaca “Disseny i creació de videojocs amb Construct 3”, un seminari d’iniciació a la creació de videojocs obert al públic general. Es tracta d’un curs de presa de contacte en el qual es treballa amb l’eina Construct 3 per fer una simulació de desenvolupament sense necessitat de coneixements previs. Compta amb una durada de 3:30 hores, les quals es veuran desenvolupades en una sola sessió de 15 hores a les 18:30 hores, el dijous 15 de febrer a l’UdA, coincidint amb les vacances escolars de Carnaval.

Fins al 9 de febrer es pot tramitar la inscripció, totalment gratuïta, al formulari del web uda.ad.

D’igual manera, s’han programat formacions destinades a alumnes de batxillerat professional del Centre de Formació Professional d’Andorra, com ara un seminari de disseny de nivells en jocs de plataformes mitjançant un motor de joc, i en addicció, una formació sobre disseny de videojocs a través d’un document de proposta, dirigida en aquest cas als estudiants del bàtxelor en Informàtica de l’UdA. La iniciativa compta amb la col·laboració d’Andorra Telecom, que en finança el 50% dels costos.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply