ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing

És possible replicar les maniobres impossibles que es realitzaven amb les videoconsoles clàssiques en la vida real? La lògica ens porta a pensar que no, però en la darrera cursa de la Nascar nord-americana, el pilot Ross Chastain es va encarregar de demostrar el contrari. Chastain va fer una maniobra molt agressiva, que consistia a agafar molta velocitat i xocar expressament contra la paret del circuit oval que separa la carretera del públic. Aquest tipus d’accions eren força habituals en els simuladors/arcade dels anys 90 i principis del 2000, especialment quan els jocs de cursa encara no se’ls n’hi deia Sim Racing.

Chastain va passar de la desena posició a la cinquena i va superar el tall. En acabar, va agrair a la seva Nintendo Game Cub i al joc oficial de la Nascar haver fet amb èxit aquesta acció, ja que va explicar que quan tenia vuit anys i hi jugava, era una acció que realitzava amb relativa freqüència. Si no fos per un vehicle davant que es va trobar, la remuntada del pilot encara hagués estat més espectacular.


“Vaig jugar molt a NASCAR 2005 en la Nintendo GameCube que vaig tenir de petit”, va dir Chastain durant una entrevista posterior a la carrera. “Podies sortir-te amb la teva (en el joc) i mai vaig saber si realment funcionaria. Vull dir, ho vaig fer quan tenia vuit anys”, va afegir. Chastain també va admetre que no estava del tot segur de qui anava al capdavant i que va informar el seu equip abans de prendre la decisió de recrear la maniobra. El pilot va relatar que una vegada que es va posar contra el mur “vaig deixar anar el volant” i que va resar per a no xocar amb algun element. Chastain va dir que estava “disposat a fer-ho” per a assegurar-se un lloc en el Campionat de la Nascar, i hi va aconseguir. Un pilot professional de Sim Racing va intentar replicar la maniobra en el simulador, però no li va sortir. Fins ara, sembla que només Chastain, tant amb la Game Cub com en la vida real, ha fet amb èxit aquesta temerària acció, que vist els resultats, és d’allò més efectiva.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply