Destacat Notícies Tendències

En les darreres hores, no són poques les competicions nacionals i internacionals de futbol que han anunciat que EA Sports FC, l’hereu de l’històric FIFA, que després de 30 anys canviarà de nom, tindrà les seves llicències oficials. La guerra del futbol doncs, sembla que, de moment, la continua guanyant Electronic Arts per davant de Konami i el seu eFootball, i de la FIFA. En aquest sentit, cal recordar que el president de l’òrgan rector del futbol mundial, Gianni Infantino, va dir que la Federació Internacional continuaria comptant amb el millor joc de futbol del mercat.

Tot i això, i més enllà de la voluntat d’intencions expressades pel dirigent suís, de moment res se sap d’aquest suposat joc. Tampoc ha acabat el seu desenvolupament UFL, el simulador desenvolupat amb Unreal i que va anunciar-se a bombo i platerets fa dos anys com el gran rival del FIFA. Avui per avui, com en la darrera dècada, Electronic Arts no té rival i ja compta amb un total de 23 llicències entre futbol masculí i femení, entre les quals hi ha totes les competicions UEFA.

El llistat és el següent: UEFA Champions League, UEFA Women’s Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Conmebol LIBERTADORES, Conmebol Sudamericana, LaLiga Santander, Premier League, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, Primera Divisió d’Argentina, Primeira Liga, EFL, SPFL, MLS, Barclays Women’s Super League, NWSL, Eredivisie, D1 Arkema, RLS i K League.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply