Notícies Tendències

El FC Barcelona s’ha sumat a la Superlliga. Però no a la de futbol, sinó que ho ha fet a la Superlliga Espanyola de League of Legends organtizada per la LVP, la competició oficial autoritzada per Riot. D’aquesta manera, l’equip català serà un dels 10 integrants que formarant part de la Superlliga a partir del 2022. El Barça ocuparà la plaça que fins ara tenia els també catalans S2V. D’aquesta manera,el club presidit per Joan Laporta confirma la seva aposta pel sector dels eSports amb la seva participació en la competició més prestigiosa d’Espanya i en una de les més importants d’Europa.

“L’arribada del FC Barcelona a la Superliga és un pas molt important per al desenvolupament del sector dels eSports. Com a institució centenària i amb milions de seguidors a tot el món, el Barça ajudarà a consolidar i expandir audiències, un treball que portem fent amb èxit des de fa més d’una dècada. Des de LVP, estem encantats que apostin per la nostra competició i els desitgem que la seva trajectòria sigui tan reeixida com en les seves seccions esportives”, ha explicat el CEO de la LVP, Jordi Soler.

L’aposta del Barça per la seva nova divisió de eSports no és pas nova, i s’emmarca dins de l’estratègia digital del Club, i busca que el club sigui rellevant també en el camp dels esports electrònics, tot construint una secció líder que contribueixi a connectar l’Entitat i la seva filosofia amb noves audiències. Amb la mirada situada a l’Àsia o els Estats Units, la irrupció blaugrana en els eSports busca consolidar la marca i arrossegar aquest nou públic. Actualment, el Barça compta amb tres equips més: eFootball, Rocket League i Hearthstone, que desenvolupen les seves activitats competitives des de fa dos anys.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply