Notícies Tendències

Ahir va ser, sens dubte, un dia intens per a Gerard Piqué, president de la Kings League. Des de la matinada, quan BZRP i Shakira van llençar la ja mítica cançó contra ell i la seva parella actual, i a la vesprada, quan ell mateix, i emprant una de les fórmules que va utilitzar la seva ex per respondre al president de la LFP, Javier Tebas, que abans d’ahir havia titllat de Circ la competició de Piqué.

Amb un missatge clar, curt i contundent, l’ex defensa del Barça va dir que “TE VAS a enterar” acompanyat dels emojis d’una carpa de circ i un pallasso, a banda d’adjuntar un vídeo del camp on es disputa la Kings League, i un enigmàtic personatge, disfressat de clown, traient-se la máscara. Un nou enigma a la vista? La resolució, com sempre, diumenge a la tarda.

Papi Gavi fitxa pel Barrio
Adri Contreras i el seu equip ‘el Barrio’ han anunciat el jugador número 12 per a la jornada 3. Es tracta del popular creador de continguts de futbol, Papi Gavi. Habitual en totes les competicions i trobades futboleres entorn el món dels streamers, ha estat un dels noms que més ha sonat, doncs ha participat en el partit de les estrelles de DjMariio, i en la Copa del Món d’streamars de TheGrefg; finalment però ha estat Contreras qui se l’ha emportat.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply