Competicions Notícies Tendències

Acord entre el Corte Inglés i la Liga de Videojuegos Profesional per tal que la popular marca de centres comercials esdevingui el patrocinador principal de la segona divisió de la Superliga de League of legends, que comença aquesta tarda. Així ho ha anunciat la LVP aquest matí, mitjançant un comunicat. Després que ahir arranques la temporada de la primera divisió, la Superliga Segona El Corte Inglés neix amb projectes ambiciosos entre els equips participants.

Cal destacar que entre els clubs que la integren hi ha eMonkeyz SD Osca, que va descendir de la Superliga en el passat split d’estiu. A més a més, es completarà amb equips com AYM Esports, Falcons, Casi Esports, Guasones Team i Rebels Gaming, propietat de futbolistes de primer nivell mundial com Aymeric Laporte (Manchester City), Azpilicueta (Chelsea), De Gea (Manchester United), Rubén García (CA Osasuna) i Casemiro (Reial Madrid), respectivament. Completaran la categoria Wizards Club, Zeta Gaming, Movistar Riders Academy i TOOOLS eSports, a banda de l’Herbalife Real Betis, després de la separació de Cream Esports.

“Donem les gràcies a El Corte Inglés per apostar per la Superliga Segona Divisió i per continuar confiant en les competicions de LVP. La Segona comptarà amb projectes de primer nivell que ajudaran a convertir-la en una lliga de referència i també a millorar el valor i l’exigència competitiva de tot l’ecosistema”, ha explicat el CEO de la LVP, Jordi Soler.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply