Destacat Notícies Tendències

Ronaldinho ja és història de la Kings League. L’astre brasiler va debutar el passat diumenge, a la vesprada, en la competició de Gerard Piqué i amb la samarreta dels Porcinos d’Ibai Llanos. En el moment del seu debut, l’audiència en les diferents plataformes per on s’emet la Kings League va superar els 2 milions d’espectadors simultanis, arribant fins als 𝟐.𝟏𝟐𝟎.𝟗𝟔𝟐. Durant tota la jornada, la mitjana es va situar en els 873 mil.

La darrera jornada de la competició va servir per començar a clarificar els play off. Jijantes, que va tornar a perdre i encara no coneix la victòria ja està, matemàticament, eliminat. Per contra ja hi ha quatre equips que ho tenen pràcticament fet: Saiyans, Porcinos, Ultimate Móstoles i Kuniesport. Qui està en plena dinàmica ascendent i podria acabar formant part de les eliminatòries és Pio FC de la mexicana Rivers, que està en una gran ratxa de resultats i després de derrotar als d’Ibai se situa ja en vuitena posició, la darrera que hi dona accés; tot i que cal recordar que està empatat amb 3-5 amb Rayo Barcelona d’Spursito, Xbuyer i 1K d’Iker Casillas.

La lluita per les darreres quatre posicions que permetran seguir endavant en el camí per estar al camp no serà aferrissada, ja que a hi ha un bloc de tres equips que només tenen una victòria més (4-4). Es tracta dels Aniquiladores de Juan Guarnizo, els Troncos d’Adri Contreras i el Barrio, que cap d’ells té, encara, garantida la classificació i l’hauran de suar fins la darrera jornada. La propera jornada hi haurà enfrontaments directes com és el cas d’1K contra Pio FC o Aniquiladores vers Xbuyer. Tot està obert!

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply