Destacat Notícies Tendències

Barcelona li guanya la partida a Madrid i l’edició del 2023 del Global Esport Summit, el congrés dels eSports més important del sud d’Europa, es disputarà a la capital catalana. Així ho ha fet saber l’organització de l’esdeveniment, Global Sportaintment, l’empresa liderada per Antonio Lacasa. A més a més, ja s’ha anunciat, també, la data i la ubicació del congrés, que se celebrarà el 25 i el 26 d’octubre a l’auditori de la Hyatt Regency Tower, ubicat a la zona de la Gran Via de l’Hospitalet de Llobregat.

El summit tindrà diverses àrees diferenciades d’activitats. A l’auditori principal es duran a terme presentacions comercials i corporatives al llarg de la primera jornada i acollirà la sessió plenària de conferències i panells en la segona jornada. GES23 comptarà, com ja va ocórrer en la seva anterior edició d’un gran espai comú on se situaran les àrees de open networking i de networking premium amb espais corporatius i zona d’exposició.

Un GESX incorporat
La novetat del GES23 serà l’espai GESX, un espai de presentació on se celebraran esdeveniments i assemblees d’institucions, presentacions especials, workshops i seminaris temàtics. Cal recordar que, aquesta modalitat, va ser la que es va realitzar a Andorra, al teatre de les Fontetes de la Massana, el desembre del 2021.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply