ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

TDG Racing Team, l’equip oficial de Porsche Ibèrica i conjunt de Sim Racing de Tope de Gama, i Esportainment, l’empresa encarregada de l’organització del Global Esport Summit, van anunciar el passat divendres la seva aliança. D’aquesta manera, l’empresa passa a ser un dels patrocinadors principals de l’equip. Aquesta aliança portarà amb si no sols la pròpia notorietat de les marques, sinó un desenvolupament estratègic de l’equip, en curt i mitjà termini, a nivell de màrqueting i d’activació dirigida a fans, empreses i agents endèmics i no endèmics del sector, amb activacions de gran generació de contingut, a més d’esdeveniments presencials.

Cal destacar també que l’aposta de Porsche Ibèrica pels eSports és clara i des de 2019 està present en l’ecosistema aportant contingut, participant en totes les activitats organitzades per GES i incorporant-se a la competició en la seva forma més natural, el SimRacing. Així TDG Racing Team, el seu equip oficial, està present en la Porsche SuperCup (iRacing) amb la destacada participació i èxit del seu pilot Borja Zazo (Gran Turisme 7) i la Virtual Endurance Challenge (GT7) on han obtingut tant victòries destacades com bones classificacions.

El director de TDG Racing Team, Jaume Lahoz, ha destacat que “per a nosaltres és un privilegi comptar amb el suport de Esportaintment. Des del primer moment hem sentit que tenien un interès real a aportar, en tots els sentits, al nostre projecte. Estem convençuts que la seva experiència i coneixement ens ajudaran a continuar creixent en major mesura i enfortiran un projecte que cada dia compta amb més suports i repercussió. Considerem aquest acord com un moviment estratègic”.

Per la seva part, Iván Burgos, Connected Car Manager de Porsche Ibèrica va declarar que “des de Porsche Ibèrica donem la benvinguda al projecte a Esportaintment que, com a nou partner, ens ajudarà a aconseguir els objectius de l’equip. Amb la seva incorporació esperem, en l’any vinent, repetir la nostra participació com a equip espanyol en la Porsche Esports SupercCup i millorar així els bons resultats d’enguany”.

Finalment, Antonio Lacasa, director de Global Sports & Entertainment, va manifestar que “en TDG Racing Team Powered by Porsche Ibèrica hem trobat el partner perfecte per a la nostra nova filosofia de cultura eSports. El SimRacing és 100% entreteniment esports i està alineat amb la nostra entusiasta manera de veure i gaudir aquesta cultura digital, trobant el nexe en comú entre públic, les marques i els esports en un entorn d’experiència”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply