Legal Notícies Tendències

Aliança important en el sector dels eSports. Global Sportainment, l’empresa organitzadora del Globa Esport Summit que el 26 d’aquest mes fa parada a Andorra, ha anunciat un acord per treballar conjuntament amb l’Associació Europea d’Aribitratge. Mitjançant una nota de premsa, ambudes entitats han fet saber aquesta col·laboració futura que es basarà en “la promoció i difusió de l’arbitratge com a mètode de resolució de conflictes en l’ecosistema dels eSports”.

La signatura del conveni ha anat a càrrec del CEO de Global Sportainment i director del GES, Antonio Lacasa, així com del president de l’AEADE, Javier Íscar. També han explicat quin és el primer pas en aquesta col·laboració: la creació d’un comitè d’experts “amb l’objectiu d’impulsar l’ús de l’arbitratge i la mediació en totes les operacions amb base contractual que desenvolupen en el sector dels eSports.

Lacasa s’ha mostrat molt satisfet de l’acord i ha comentat que, amb el conveni, s’oferirà “una possibilitat real de solució de conflictes de manera ràpida i eficaç, a través d’una mediació entre les parts. Aquesta opció abastarà tot el mercat europeu i iberoamericà”. Per la seva part, Íscar ha afegit que el conveni permetrà “dotar d’una major seguretat jurídica a les relacions contractuals derivades de la indústria dels eSports i l’entreteniment digital, un sector a l’alça en els últims anys i pel qual apostem fermament aportant la nostra especialització tècnica i independència com a Cort d’Arbitratge”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply