Notícies Tendències

Segona gran incògnita de la Kings League resolta: el Sergio ‘Kun’ Agüero és el joker de la Kings League. Més enllà de casios i twingos, el que la comunitat volia saber era quin jugador s’amagava darrere la disfressa de pallasso, i aquest era el Kun, que tornava a jugar a futbol després que una afecció cardíaca el va retirar de l’esport professional el curs passat, quan acabava de fitxar pel Barça.

A més a més, com a gran estrella de l’equip del que és president, Kunisport, va estrenar-se amb un gol contra els Porcinos d’Ibai Llanos, a qui li va dedicar una celebració com la que Messi va fer amb Van Gaal el passat Mundial. “Amb Ibai està tot bé, però com que s’assembla una mica al Van Gaal, per això vaig fer aquesta celebració; és una broma” va dir a peu de camp i visiblement cansat un cop va acabar el matx. El triomf però va caure del costat dels porquets, doncs es van imposar a la tanda de penals.

Qui continua com un tro són els Saiyans de TheGrefgh, que ahir van golejar el que estava sent l’equip de moda de les dues primeres jornades de competició, l’Ultimate Móstoles de DjMariio. Els del resident li van endosar un contundent 5-1 als que fins llavors eren els líders de la categoria. Teimurazi, Ferinu (2) i Campuzano van ser massa per un Ultimate que no va estar a prop, en cap moment, de poder doblegar els superguerrers.

Al capdamunt de la classificació i també amb 3 victòries en tres partits s’hi troba l’1K FC d’Iker Casillas. Ahir, els de l’excampió del món es van imposar per 3-5 als Jijantes de Gerard Romero, que segueixen sense trobar el camí correcte, i juntament amb Pio FC són els únics que encara no han guanyat. Per la seva part, els de la mexicana Rivers van perdre enfront Los Troncos per un ajustat 3-2.

Per contra, ahir dos equips van estrenar el seu caseller de victòries. Es tractad’Xbuyer i Aniquiladores. Els primers van haver de patir de valent, i només van poder doblegar a la tanda de penals el Rayo Barcelona de l’andorrà Spursito, després que el partit acabés amb empat 2 gols. Quant als Aniquiliadores, van aconseguir, valgui la redundància, aniquilar el primer rival. La víctima va ser el Barrio, que es va veure àmpliament superat per 1-4.

La Kings League va continuar brillant pel que fa a les audiències i ahir va comptar amb una mitjana de 600.000 espectadors, només pel canal oficial. A més a més, en la revelació del Joker, es va assolir un pic d’1,3 milions, sent, com no podia ser d’una altra manera, el minut d’or.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply