Equips League of Legends Notícies Tendències

El Levante UD competirà en la segona divisió de la Superliga de League of Legends a partir de l’any vinent. Tal com ha passat amb altres equips de futbol, els granota fan el salt als esports electrònics tot ocupant la vacant que deixa Mad Lions Madrid. Els blaugrana seran un dels deu participants de la Superliga Segona El Corte Inglés al costat de CASE Esports, Falcons, Wizards, ZETA, AYM Esports, eMonkeyz Club, Herbalife Reial Betis, Villarreal QLASH i Ramboot Club.

“Donem la benvinguda a Llevant UD Esports al nostre ecosistema de League of Legends. Per a LVP, és un orgull que un club amb la tradició i el seguiment del Llevant, que porta anys treballant la seva secció de eSports, se sumi al nostre projecte” ha comentat el CEO de la LVP, Jordi Soler, que ha afegit que “tindrem una Superliga Segona El Corte Inglés de moltíssim prestigi, amb equips amb projectes molt ambiciosos que els permetran barallar per l’ascens”.

Al seu torn, el president del club, Quico Catalán, ha declarat que “per al Levante UD és una oportunitat única poder ampliar la nostra secció de eSports a una plataforma tan important dins de l’ecosistema competitiu virtual i sota una competició tan aclamada com és l’organitzada per LVP a Espanya. Portem molts anys fent una aposta forta pels esports electrònics fent-nos un buit en el sector a través de FIFA, sent un dels equips més reconeguts per la seva aposta en ferma pels esports”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply