Destacat Notícies Tendències

EA Sports FC serà el FIFA; almenys en l’imaginari popular. No obstant això, Electronic Arts ja ha deixat clar que no només hi haurà un canvi de nom en el simulador de futbol més popular, sinó que també hi haurà un canvi de cicle. EA Sports FC serà tot allò que li faltava al FIFA: més futbol femení, Ultimate Team mixt i un mode carrera que, en certa manera recorda als millors temps del PC Fútbol.

La companyia ha fet públic el primer game play del nou mode carrera, i bé farcit de novetats. Moltes de les que els fans reclamaven i que han de servir per portar, encara més, jugadors d’eFootabll al nou club. La primera serà l’anomenat ‘control total’ amb el qual, com a mànager, tindràs més incidència en les decisions tàctiques de les 7 propostes que podràs escollir.

A més a més, en la posició de director general, podràs contractar el teu staff propi, tot recordant el que es feia en el PC Fútbol primer i en el Football Manager després. En la mateixa línia, el motor de cerca de futbolistes serà més exhaustiu i permetrà acotar més les necessitats de l’equip. Aquestes decisions faran millorar uns atributs o altres dels teus futbolistes i afectaran directament en els plans de desenvolupament dels més joves.

Les cinemàtiques també estaran clarament millorades i s’inclourà la Gala d’entrega al guanyador de la Pilota d’Or, així com les celebracions a l’autobús i també l’entrega a millor entrenador i jugador de l’any; no obstant això, cal remarcar que només estaran disponibles en les videoconsoles d’última generació. En la mateixa línia, les personalitzacions dels mànagers seran molt més exhaustives, incloent ulleres, dessuadores i roba de xandall. Aquesta millora de la personalització impactarà directament en la creació de clubs, que comptaran amb més novetats al respecte i l’opció d’incloure patrocinadors en les samarretes. Finalment, en el mode carrera com a jugador, la importància de l’agent i l’opció de ser agent lliure agafaran molta importància.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply