Pisco.
ACA ESPORTS Destacat Notícies Tendències

Kike Pisco, el pilot andorrà de Sim Racing de l’ACA eSports que ha representat el Principat als FIA Motorsport Games 2022 (FMG 2022) -un dels esdeveniments més important de motorsport-, ha finalitzat 38è en la classificació general entre un total de 57 països que s’han donat cita a Marsella, França, per disputar l’eSports Fanatec Cup.

El punt d’arribada per a l’expedició andorrana ha estat el MUCEM (Museu de les civilitzacions d’Europa i de la Mediterrània) de Marsella, lloc escollit per la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA) per a la celebració d’obertura dels FMG 2022.

L’acte, que ha reunit diferents autoritats, personalitats, esportistes del món del motor i públic en general, va servir per presentar l’exposició d’un dels cotxes representants de les 16 disciplines participants, un espectacle artístic i la desfilada de les nacions.

FIA Motorsport Games 2022

La Digital cup dels FIAMG 2022 es va organitzar com una competició eliminatòria en diverses etapes: classificacions, quarts de final, darrera oportunitat, semifinals i final.

L’escenari de les proves va ser el circuit Paul Ricard / SRO Race Center. Concretament, el Mistral Hall per a la disciplina de motorsport digital, i la plataforma de competició va estar l’Assetto Corsa Competizione. El representat andorrà va triar com a cotxe de competició el PORSCHE 911II GT3 R.

Impuls a un projecte estratègic per al país

L’ACA eSports és un projecte digital de l’Automòbil Club d’Andorra que pretén impulsar els esports electrònics, formar una nova generació de pilots digitals, competir al nivell més alt i contribuir a difondre els esports virtuals al Principat de manera professional, responsable i compromesa amb els valors de l’esport.

El programa té el suport d’Andorra Telecom, Crèdit Andorrà i Andorra Business, l’agència de promoció i desenvolupament econòmic del Govern d’Andorra.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply