Destacat Esdeveniments

El Saló del Videojoc del 2024 passa a celebrar-se nou mesos després, al novembre, per la necessitat d’optimitzar la participació d’Andorra Telecom en diversos esdeveniments significatius durant el mes de febrer als que se sumen esdeveniments de rellevància nacional que coincidirien amb el mateix Saló. A més, se li afegeix el llançament al mercat europeu d’una innovadora tecnologia aquest estiu: les ulleres Vision Pro d’Apple, les quals es voldrien portar a l’esdeveniment perquè els visitants les provin.

D’altra banda, les formacions en videojocs que la companyia organitza conjuntament amb la Universitat d’Andorra, dirigides en aquesta edició als estudiants de l’ESO, Batxillerat i Formació Professional, es mantenen al calendari. Aquestes es duran a terme durant el mes de febrer a les instal·lacions de la UdA, com ja s’havia fet en els darrers anys.

Des d’Andorra Telecom es continua treballant per oferir un Saló del videojoc 2024 amb les màximes novetats tecnològiques relacionades amb els videojocs. L’operadora agraeix la comprensió i suport de tots els col·laboradors i assistents, i s’espera comptar amb la presència de tothom al novembre, per gaudir plegats d’aquest esdeveniment. 

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply