ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

El Team ACA eSport va superar el test que suposava realitzar les 24 hores d’Spa-Francorchamps i va ser un dels equips que va aconseguir completar tota la cursa, que es va emportar VRS Coanda. Durant les sis primeres hores de cursa, l’equip andorrà va arribar a rodar en primera posició, gràcies a un llarg stint que va fer Kike Pisco que va permetre remuntar des de la 21 posició des d’on se sortia, fins a liderar la cursa en algunes voltes. No obstant això, el pas de les hores i el cansament van acabar afectant l’equip, que va patir alguna sortida de pista que va obligar a fer petites reparacions del cotxe.

No obstant això, cal ressenyar que no es va haver de fer cap aturada, en exclusiva, per fer reparacions sinó que els ajustos s’anaven fent en les aturades per canviar rodes i fer gasolina. Aquest fet però sí que feia que fossin un xic més llargues i això va fer perdre, progressivament, posicions en la classificació general fins a baixar al 21e lloc, des del que havien sortit. Cal tenir en compte però que de la cinquantena d’equips que van prendre la sortida, una vintena van abandonar, el que encara dona més mèrit al Team ACA eSport en aquest primer tastet de resistència, ja que van aconseguir completar la cursa. Ara, la mirada ja està centrada en les 24 hores de Montmeló.

L’staff i els pilots de l’ACA, observant l’evolució de la cursa / ACA

Durant les 24 hores que va durar la competició, els pilots de l’ACA van estar assistits en tot moment per l’staff. El psicòleg esportiu, Sergi Marçal, va fer pràcticament les mateixes hores que els pilots, per tal de poder ajudar-los tant en la relaxació com en l’activació. En aquest sentit, es va realitzar un treball específic amb l’optometrista de l’equip qui va aportar maquinària i exercicis per la relaxació de la vista. En la coordinació, la cap de comunicació Paola Pereira es va encarregar que tot funcionés com un rellotge, tot amb la col·laboració del responsable del Sim Center, David Hidalgo. Prova superada.

Victòria polèmica
La cursa però està aixecant polseguera d’ençà que va acabar. Diversos equips han presentat reclamacions per la victòria de VRS Coanda. El motiu? S’acusa els guanyadors de trepitjar la gespa reiteradament per tal de baixar la temperatura dels pneumàtics i allargar-ne la vida, el que es coneix com a immersió en la gespa. Durant la cursa, els comissaris no van imposar cap sanció, però caldrà veure que faran després de les reclamacions que s’han anat succeint en les darreres hores.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply