Equips League of Legends Notícies Tendències

Els clubs esportius convencionals i els eSports estan cada vegada més vinculats. El darrer en establir aquesta sinergia ha estat el Villarreal, que ahir va anunciar la creació de la seva divisió de League of Legends. Mitjançant una aliança amb Qlash, els groguets debutaran en la segona divisió del joc de Riot a l’estat espanyol, amb la mirada posada, sens dubte, en aconseguir l’ascens a la Superliga a curt termini.

“Estem encantats de complir el nostre objectiu de ser part de la Superliga Segona El Corte Inglés. Treballem fa anys no sols a professionalitzar el nostre club sinó també ajudar a la professionalització de tota l’escena dels esports electrònics. Estar en l’elit nacional ens serveix com a reafirmació que hem transitat pel bon camí i fer-ho amb un partner com el Vila-real CF ho fa encara més ideal. Estem ansiosos per començar a competir” ha explicat Diego Griñán Malla, Country Managing Director de QLASH Espanya.

Per la seva part, el CEO de la LVP Jordi Soler, ha donat la benvinguda als castellonencs, i ha dit que “compten amb un projecte esportiu, econòmic i de continguts a mitjà i llarg termini que és molt potent, per la qual cosa segur que ens ajudaran a portar la Segona al següent nivell. Des de LVP, estem molt orgullosos de l’interès que desperta la competició a tots els nivells: clubs, patrocinadors i comunitat”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply