Destacat Notícies Sim Racing

Barcelona va ser l’epicentre del món del videojoc el passat cap de setmana. A la capital catalana hi havia tres grans esdeveniments com eren el ‘SAGA: Saló del gaming en català’, la gran final de les ‘Impact Series by Lenovo’ per dirimir el millor jugador de la Península Ibèrica d’Street Fighter VI, i el Mundial de Gran Turismo, que va servir per coronar Espanya com a gran dominadora d’aquesta modalitat de sim racing.

Enguany, el títol més cobejat per als participants era la Nations Cup, que prenia tot el protagonisme als premis individuals; cal recordar que, fa només un any, l’espanyol Coque López es proclamava campió del món de Gran Turismo. Un bon punt de partida pel combinat espanyol que, a més a més, al recinte de Fira de Barcelona de Monjtuic jugava a casa.

En aquest context, López va liderar l’equip, acompanyat de Pol Urra i Josete Serrano es van coronar en GT7 com els millors del món. No només això, sinó que en la Toyota Cup, Urra i López van ser primer i tercer respectivament. Cap de setmana immillorable per al Sim Racing espanyol.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply