Els jocs inclosos en el Free Play Days d'Xbox d'aquest cap de setmana.
Destacat Notícies

Un dels diversos serveis que Xbox ofereix als usuaris que tenen contractat l’Xbox Live Gold o l’Xbox Game Pass Ultimate són els Free Play Days, una promoció que s’allarga durant tot un cap de setmana on els jugadors d’aquest servei poden gaudir de diferents títols seleccionats pels editors de manera gratuïta. Per aquest cap de setmana, Xbox presenta una selecció de jocs enfocats en els esports i en aventures “memorables” per descobrir amb els teus amics.

Els títols seleccionats per aquest final de setmana es podran jugar fins diumenge a la mitjanit. El primer d’ells és Montser Energy Super Cross, un joc que desafia els gamers a pujar a la moto per arribar a la línia de meta abans que les llegendes del campionat oficial. “Explora el recinte i comença el teu camí cap a la glòria en el mode carrera”, apunta Xbox en la nota oficial de llançament.

Outward és la segona opció gratuïta que s’ofereix aquest cap de setmana. Es tracta d’un joc de rol de fantasia en un món obert desenvolupat per l’estudi Nine Dots i publicat per Deep Silver. El joc ofereix la possibilitat de jugar-lo en multijugador, tant en línia com de manera local, gràcies a la possibilitat d’escollir l’opció de pantalla dividida. La prova gratuïta també inclourà un 67% de descompte en tots els DLC.

En tercer lloc, Xbox vol posar a prova les nostres habilitats amb una de les millors experiències de golf. Golf with Your Friends permet als usuaris jugar en línia amb un màxim de fins a onze amics durant els dies de joc gratuïts, però també permet iniciar partides multijugador de manera local.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply