El roadmap del nou eFootball
Notícies

L’estrena d’eFootball, de la nova versió de la clàssica saga de Konami, Pro Evolution Soccer, està a punt de veure la llum. Com ja va anunciar la firma japonesa, el nou videojocs de futbol, que estarà en la modalitat de free-to-play, estarà disponible en totes les plataformes per descarregar-se el pròxim 30 de setembre, tot i que no hi ha data encara pel llançament per a mòbils.

En aquesta primera versió en l’apartat gratuït es podrà disposar de partits tant amb i sense connexió a internet, així com fins a 9 clubs que han atorgat llicència oficial a Konami. Es tracta del FC Barcelona, de la Juventus de Torí, el Bayern de Munich, el Manchester United, l’Arsenal, el Corinthians, el Flamengo, el Sao Paulo i River Plate. A més a més, la companyia japonesa ha signat un acord amb la Major League Soccer americana, el que comportarà que els clubs i tots els seus jugadors estiguin disponibles.

EL CREATIVE TEAMS, L’11 DE NOVEMBRE
Una de les apostes estrella del nou eFootball és el nou sistema de joc Creative Teams, que fusionarà elements de la històrica Lliga Master amb altres aspectes de My Club. A més a més, comptarà amb més de 600 llicències de clubs confirmades, a banda de la possibilitat de personalitzar els elements que identifiquen l’equip. Aquesta modalitat de joc no estarà disponible en el llançament inicial d’ eFootball, sinó que caldrà esperar fins a l’11 de novembre.

Els futbolistes que es podran adquirir es distribuiran en quatre categories: Standard, Trendeing que seran aquells que han tingut algun partit destacat, Featured i les Llegendes. La seva compra es podrà fer mitjançant eFootbal coins, que són les monedes de pagament, o bé eFootball points i GP que són el que s’obtè mitjançant el rendiment del jugador, mentre que els objectius per l’usuari vindran marcats per una tarjeta Match Pass.

I Konami ja ha donat a conèixer les 11 primeres llegendes que es podran obtenir. Es tracta del porter alemany Oliver Khan, els defenses Roberto Carlos (Brasil), Carles Puyol (Espanya), Franz Beckenbauer (Alemanya) i Sol Campbell (Anglaterra), els migcampistes David Beckham (Anglaterra), Patrick Vieira (França) i Hidetioshi Nakata (Japó). Pel que fa als davanters hi podrem trobar a Romario (Brasil), Diego Forlán (Uruguai) i l’italià Filippo Inzaghi.

Comparteix publicació:

Related Posts

One Comment

 by Adimas Setiawan in juny 26, 2022

Gràcies per la informació

Leave a Reply