Notícies Tendències

Amazon Prime Gaming s’ha passat la pantalla, com es diu ara. La secció de videojocs online de la multinacional americana ha ofert un ventall espectacular de jocs gratuïts durant aquest mes de juliol que farà les delícies, especialment, dels fans del píxel. Ja la primera setmana va treure quatre títols, liderats pel cèlebre i sempre enigmàtic “Maniac Mansion” una de les primeres grans aventures gràfiques de la història que es va poder gaudir, entre altres, en la Nintendo de 8 bits. Juntament amb el joc de culte, Amazon va situar en descàrrega gratuïta Fell Seal: Arbiter’s Mark, Fishing: North Atlantic i Suzerain.

Però, és que entre ahir i avui, s’han anunciat noves opcions i són d’allò més espectacular. Els fans d’Star Wars estan d’enhorabona i és que hi ha tres títols de la franquícia galàctica. Malgrat que avui les seves històries ja no són considerades canon, sinó que formen part de ‘Legends’, ningú es pot perder les espectaculars trames de la saga Jedi Knight. Concretament, hi haurà disponibles Jedi Outcast i Jedi Academy, a més a més del cèlebre shooter Star Wars Republic Commando. A aquests, cal sumar-hi títols molt potents com Grid, Need for Speed o Mass Effect: Legendary Edition.

Finalment, avui s’han obert un nou paquet de 25 descàrregues gratuïtes, on els fighters classics i tenen especial preponderància. Així doncs, els subscriptors hi trobaran el Fatal Fury Special, les edicions del 2000 i del 2002 de The King of Fighers, o la segona edició del Samurai Shadows. Amb ells títols tant divertits com difícils com és el cas del Metal Slug 1 i 2, completaran una proposta que farà les delícies per a tots els fanàtics del píxel i del videojoc clàssic.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply