FIFA Notícies PlayStation Tendències

Els principals serveis de subscripció de PS5, PS4, Xbox i PC ja han confirmat quins seran els jocs disponibles de manera gratuïta a les seves plataformes. En referència als títols disponibles des d’aquest dimarts, 3 de maig, per als subscriptors de PS Plus, destaca la incorporació al catàleg de l’aclamat FIFA 2022, disponible per PS4 i PS5, Tribes of Midgard, per ambdues plataformes, Curse of the Dead Gods i Twogether: Project Indigos, per a PS4.

Respecte a Xbox, l’oferta de la plataforma és la següent: De l’1 al 31 de maig Yoku’s Island Express; de l’1 fins al 15 Hydro Thurder Hurricane, del 15 al 16 The Inner World – The Last Wind Monk, i, finalment, del 16 al 31 de maig, Viva Piñata: Party Animals.

Quant als títols oferts per Epic Games Store per a PC, per una banda, hi ha Paradigm i, per l’altra Just Die Already. Ambdós estaran disponibles a cost zero fins al 5 de maig a les 17 hores. Pel que fa a Prime Gaming, ofereix un total de sis jocs de PC pels subscriptors d’Amazon Prime. Aquests són: Dead Space 2, The Curse of Monkey Island, Out of Line, Mail Mole + ‘Xpress Deliverie, Cat Quest i Shattered.

D’altra banda, Stadia Pro, el servei de subscripció premium de la plataforma de Google, ha deixat de banda l’actualització mensual per apostar per una arribada constant de nous títols. Aquesta és la selecció de jocs a què els subscriptors de Stadia Pro podran accedir gratuïtament a partir de l’1 de maig: Kaze and the Wild Masks, Lumote: The Mastermote Chronicles, Outriders, La Patrulla Canina: La pel·lícula La crida de Ciutat Aventura.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply