Equips Notícies Tendències VALORANT

La projecció i ascens de Five Media Clan estan sent espectaculars. Tot just a la primavera llençaven el seu primer roster competitiu per participar al Circuito Tormenta on van arrasar, proclamant-se campions sense perdre ni un sol partit. Això els va valer l’ascens a la segona categoria espanyola, la Liga Radiante, que seria on haurien de competir en el proper split.

A més a més, el títol de campions del Circuito Tormenta els ha donat accés a l’espectacular Crossfire Cup que enfrontarà els millors equips d’Espanya, França i Portugal. Aquí s’enfrontaran a autèntiques potències del Valorant com són Case Esports, Movistar Riders (qui els va fitxar tot el roster sencer), Giants Gaming, Rebels, Heretics o Squad Koi, entre altres.

No obstant això, segons ha pogut saber ANA Gaming, es probable que el Rising: Valorant, la màxima categoria espanyola del shooter de Riot i que organitza la LVP, podria tenir places vacants de cara a la propera temporada. En aquest punt, és on la sòlida estructura de Five Media Clan ha cridat l’atenció dels organitzadors i són un dels equips més ben situats per obtenir una d’aquestes posicions. Des de la formació andorrana s’apel·la a la prudència, però sí que se’ls ha fet saber que la seriositat i meticulositat de la seva feina, està molt bén vista per publishers i organitzadors. El desenllaç per veure Five a la màxima categoria, el tindrem ben aviat.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply