Destacat Equips Notícies VALORANT

Dos anys després de la seva fundació i només un des del salt competitiu en Valorant, el shooter de Riot, Five Media Clan ha arribat a la màxima competició espanyola del joc i una de les referències mundials de l’especialitat. Després de la darrera reestructuració, l’equip andorrà i l’FC Barcelona ascendeixen a la Rising MediaMarkt Intel.

Cal recordar que FIVE Media Clan ha destacat com un fenomen excepcional en el món de Valorant, assolint un èxit sense precedents al convertir-se en el primer equip de la història a arribar a la màxima categoria nacional des del ‘Circuito Tormenta’, la categoria més amateur. En només dos anys, l’equip ha recorregut un camí extraordinari, iniciant la seva travessia el 2022 amb un ascens impressionant en esdeveniments presencials i consolidant-se com una referència en la ‘Liga Radiante’.

Un dels tres cofundadors del club, Roger Espuga, va explicar que “entrar a la Rising és una gran oportunitat no només pel club, sinó també per Andorra, el nostre país d’origen, al qual ens fa molta il·lusió representar a la màxima categoria espanyola i potser també internacionalment en un futur”. El següent repte que s’ha marcat el club és que el Principat pugui acollir les finals presencials de la competició.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply