Destacat Equips Notícies Tendències VALORANT

Finalment no ha pogut ser. Five Media Clan no formarà part de la VRL: Rising de Valorant, la màxima competició del shooter de Riot a nivell espanyol. Després que la desaparició d’Arctic Gaming, i el salt a nivell continental d’Squad Koi, Giants Gaming i Team Heretics, havien quedat quatre places vacants, on l’equip andorrà es va posicionar per ocupar-ne una. Però, la Liga de Videojuegos Profesional s’ha decantt per Falcons, propietat del futbolista César Azpilicueta; AYM Esports, del també futbolista Aymeric Laporte; el conjunt valencià de Ramboot Club; i ZETA Gaming, equip saragossà que compta entre els seus fundadors amb el raper Kase.O.

Cal recordar que el conjunt andorrà feia només sis mesos que s’havia llençat en el seu vessant competitiu. Temps suficient però per assolir un espectacular triomf en el Circuito Tormenta, on es va imposar sense perdre ni un sol partit. Aquest fet li va valdre la invitació per poder participar en la Crossfire Cup, competició amb la qual la LVP va tancar la temporada de Valorant. Així doncs, la VRL: Rising es completa amb Rebels Gaming, Movistar Riders, Team Queso, UCAM Tokiers i Case Esports.

El CEO de la LVP, Jordi Soler, ha explicat que “l’arribada d’equips a la Rising ens permetrà crear noves històries i rivalitats. Es tracta de clubs que ja treballen amb nosaltres en altres competicions i que han demostrat comptar amb un projecte sòlid a nivell esportiu, econòmic i de continguts”. En la darrera edició de la VRL, final de la qual es va disputar en el marc de l’UBEAT Live, a Barcelona, es va assolir una audiència acumulada de 9,8 milions d’espectadors.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply