League of Legends Notícies Tendències

Allò que semblava impensable quan va començar l’split d’estiu, ha passat: Fnatic TQ no podrà defensar el títol de campió de la Superliga de League of Legends, després de quedar eliminat en la fase regular en una darrera jornada d’infart. Els vigents campions, després d’una mala temporada, es jugaven el ser o no ser en la darrera jornada contra Finetowork Koi. I, en aquesta ocasió, la moneda va caure del costat de l’equip d’Ibai i Piqué. Tot i la irregularitat amb la que han jugat durant tot l’split, ningú s’imaginava que Fnatic TQ, després de la superioritat que van demostrar per primavera, no estés en les eliminatòries. Però, en LoL, no es pot donar res per sabut i la Superliga tindrà un nou campió.

Qui sí que sembla haver recuperat la seva millor versió és Giants Gaming. Els malaguenys fent una temporada de menys a més, s’han acabat proclamant campions de la fase regular amb un balanç de 13-5. En el darrer matx s’enfrontaven al G2 Arctic, en el derbi andalús. Però els de Virginia Calvo van voler evitar qualsevol sorpresa i assegurar-se la primera posició amb la victòria. Per la seva part, els granadins també estaran en les eliminatòries, després de finalitzar tercers amb uns números de 10-8. L’altre equip que optava al títol de la lligueta era Team Heretics (12-6); no obstant això, no depenia d’ells mateixos. Amb un punt de relaxació per tenir ja assegurada la segona posició que els dona dret a una semifinal contra Giants, Heretics va caure contra el Barça, que després de les anades i vingudes acaba quart (10-8). La zona de play off pel títol l’ha tancat Bisons eClub que es van imposar a Mad Lions Madrid i acaben també amb 10-8. En la part baixa, finalment Movistar Riders ha acabat com a cuer després de caure contra UCAM Tokiers.

Així doncs, en els encreuaments pel títol en la primera ronda que es disputarà entre l’1 i el 4 d’agost, G2 Arctic s’enfrontarà a Finetowork Koi, mentre que el Barça ho farà contra Bisons eClub. La semifinal entre els dos primers es jugarà entre el 8 i l’11 del mateix més, en la que Giants Gaming i Team Heretcs lluitaran per un lloc en la final. Les eliminatòries estan servides.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply