League of Legends Notícies Tendències

A principi de la temporada de primavera de la Superliga, ningú esperava que hi hagués un equip que hagués fet 6 de 6, i menys encara que aquest fos Fnatic TQ. Però, un cop més, la realitat ha deixat en evidència les travesses i ja no es pot parlar de sort, sinó que la tendència guanyadora d’aquest equip és un fet. En la darrera jornada, es va imposar als aterrats de poc a primera Bisons eClub, per consolidar el lideratge i mantenir les dues victòries de diferència vers la resta de perseguidors.

En segona posició amb quatre victòries i dues derrotes hi ha un triple empat que implica al Barça, a Team Heretics i a Finetowork Koi. Els blaugrana, després d’un inici dubitatiu, han entrat en dinàmica guanyadora i en la jornada d’ahir es van imposar a Movistar Riders, que venia d’aconseguir dues victòries seguides. Pel que fa a Team Heretics, els de Diego Soro van derrotar a G2 Arctic. Finalment, l’equip d’Ibai i Piqué va derrota a UCAM Tokiers, que continua últim sense haver aconseguit cap triomf en les sis jornades.

Qui ahir va tornar a guanyar després de 4 setmanes sense fer-ho va ser Giants. Sembla que la injecció motivacional del fitxatge de l’andorrà Toño Nen com a creador de contingut ha revitalitzat l’equip, que es va desfer de MAD Lions Madrid. No obstant això, els malaguenys encara estan lluny de les seves millors xifres i tenen un balanç de només dues victòries per quatre derrotes.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply