Fortnite Notícies Tendències

El que feia temps que s’augurava que podia passar, finalment s’ha acomplert: Epic Games ha tancat els servidors de Fortnite a la Xina. En un comunicat del passat 31 d’octubre, la desenvolupadora del joc ja apuntava a aquesta possibilitat. El text on s’anunciava el tancament deia:

Estimats usuaris: La prova de “Fortress Night” ha arribat a la seva fi. Tancarem el servidor en un futur pròxim. Els arranjaments detallats per a la suspensió de la prova són els següents: A les 11 del matí de l’1 de novembre de 2021, detingui el registre de nous usuaris del joc i tancament l’entrada de descàrrega; A les 11 del matí del 15 de novembre de 2021, el servidor del joc es tancarà i els usuaris no podran iniciar sessió en el joc; Gràcies a tots els que van pujar a l’autobús i van participar en la prova “Fortnite!”.

Cal recordar però que el Fortnite que es jugava a la Xina era força diferent i amb grans limitacions, en comparació al que es coneix aquí, i tot, per adaptar el joc a la legislació del gegant asiàtic. Ara, després d’aquest ambigu comunicat, queda per veure si en el futur hi tornarà a haver alguna mena de Fortnite al país, o si és un adéu definitiu.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply