Destacat Equips League of Legends Notícies

Giants Gaming ha presentat el roster en que aquesta temporada competirà en la Superliga de LoL de la LVP. Aquest any, serà la primera temporada d’ençà del començament de la competició que els malaguenys no comptaran amb Th3Antonio entre els seus jugadors. El barceloní, aquesta temporada, queda apartat del puix competitiu. Per contra, el 5 titular de Giants quedarà integrat per Stend i Attila, que ja havien format part de la formació, mentre que han arribat tres cares noves: Decay, Alby y Scarface.

El cos tècnic, també ha estat renovat, i el liderarà André Pereira ‘Guilhoto’, un històric de Giants que ja sap el que és aixecar un trofeu de lliga i ascendir al club a la LCS. El tècnic torna a Màlaga per a dirigir al roster després d’entrenar en la màxima competició de LoL a Europa (Schalke 04, Origen, Astralis) i els Estats Units (Immortals, Team Liquid).

“Estic molt feliç de tornar a Màlaga i als Giants, que és la casa meva. Jo mai hauria tingut la carrera que tinc si no fos per aquest club. Tinc moltes ganes de començar, tenim un equip de gran potencial, amb talent jove i també experiència. Volem competir contra els millors i, alhora, desenvolupar als nostres jugadors. I, sobretot, que els fans se sentin orgullosos del seu equip”, ha assegurat Guilhoto.

Per la seva part, Lozark, director esportiu, ha afirmat que “creiem que aquesta plantilla té un sostre alt i a això invertirem tots els nostres esforços aquesta temporada. La Superliga és la millor competició nacional d’Europa, el nivell ha pujat i és tot un repte per a nosaltres. Totes les incorporacions han destacat i liderat en els seus equips, on han estat campions o han lluitat per a ser-ho. Tots entenen el que és Giants i el que suposa defensar aquest escut. Tenim il·lusió per començar i jugar davant el nostre públic, que en el 2022 va omplir la graderia en cada trobada”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply