Destacat Notícies Tendències

La localitat andalusa de Màlaga, on Giants Gaming hi tenen la seva seu, ha estat l’escenari de la presentació d’uns dels projectes més ambiciosos de l’equip d’esports electrònics espanyol, el Giants Innovation Hub, un espai que pretén donar suport a projectes tecnològics innovadors relacionats amb el gaming i els esports amb el propòsit de construir la internet del futur.

La idea sorgeix de la unió de Virginia Calvo i José Ramón Díaz, propietaris de Giants; Tomás Gasset, fundador i CEO de Urbania; i Álvaro Villacorta, emprenedor i inversor que prèviament ha liderat fons de gran valor al Sud d’Europa com Think Bigger Capital. Precisament serà Álvaro Villacorta qui lideri el projecte exercint les funcions de Soci-Director.

Tres programes componen Giants Innovation Hub: ‘Giants Esports Lab’, ‘Giants Mitjana 4 Equity’ i ‘Giants Venture Capital’. Per a aplicar a qualsevol d’ells, els emprenedors simplement han d’emplenar un formulari que es pot trobar en la web oficial: giantsinnovationhub.com. Una manera fàcil de poder traslladar projectes potencialment importants i que aquests no es perdin entre nius de burocràcia. A ningú se li escapa que conceptes com blockchain, metavers o web 3 hi estaran molt presents.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply