Destacat Equips Notícies

Giantx és el nou gran equip en el món dels esports electrònics. Aquest neix de la fusió d’un dels degans dels eSports a Espanya, Giants Gaming, i de l’organització britànica Excel Esports. Aquesta associació té lloc amb l’objectiu a mitjà i llarg termini d’impulsar a GIANTX entre les companyies de eSports més rellevants del món.

La fusió entre Giants i Excel és una oportunitat d’accelerar el creixement previst per totes dues empreses, expandir la seva presència geogràfica i accedir a nous mercats globals. Ara GIANTX amplia exponencialment el seu públic, sustentat de manera principal per fans de les comunitats hispana i anglosaxona, dues de les majors comunitats de seguidors a nivell mundial.

A partir de 2024, GIANTX afermarà la seva posició en els esports d’elit amb la seva participació en les competicions de videojocs més importants en l’actualitat. En aquest sentit, GIANTX competirà en la League of Legends EMEA Championship (LEC) i Valorant Champions Tour EMEA (VCT). Aquests campionats, organitzats per Riot Games, són els de més alt nivell i gaudeixen d’audiències massives.

Comptarà GIANTX també amb representació en Game Changers, circuit femení de Valorant del qual formen part les jugadores professionals més talentoses i populars. D’altra banda, GIANTX continuarà en la Superliga LoL de la Lliga de Videojocs Professional (LVP) i s’estudiarà fer el salt a altres títols d’interès dins de l’ecosistema competitiu.


Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply