League of Legends Notícies Tendències

Espectacular. Així es pot qualificar la segona meitat de la temporada de Team Heretics. Just abans de fer el salt a la LEC, els de Diego Soro han arrodonit un split d’estiu de somni i al títol de campions de la Superliga, dissabte hi van sumar el de l’European Masters. Els espanyols no partien com a favorits davant Team BDS Academy, el subcampió de França, que havia arrasat a tots els seus rivals al llarg de la competició, però van acabar imposant-se per 3-2.

De fet, Heretics i BDS van coincidir en la fase de grups i els heretges van perdre els dos duels directes amb els francesos. No obstant això, en la final va aparèixer la millor versió del campió de la Superliga, que va passar per sobre del seu rival en els dos primers mapes.

No obstant això, no deixava de ser una final i res seria fàcil la final per a Heretics, que va veure com Team BDS Academy s’imposava en els dos següents mapes i portava el partit al cinquè enfrontament. En la batalla final, carregada de nerviosisme en tots dos bàndols, es va imposar el bon fer del polonès Marcin “iBo” Lebuda i del danès Jakob “Jackspektra” Gullvag, les dues figures clau en la final perquè Heretics acabés doblegant els francesos.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply