ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

Simuladors de cotxes de curses, n’hi ha hagut sempre. Des dels inicis, amb el mític Out Run fins a l’actualitat amb l’hiperrealista Assetto Corsa, hi ha un ventall d’opcions que varia en funció de la plataforma amb què es juga. Malgrat això, quan es parla amb els pilots de Sim Racing, acostumen a tenir un comú denominador: IRacing. Aquest és el simulador estrella per a les competicions de Sim Racing arreu del món, i ho és per diferents qüestions tant de jugabilitat com competitives.

Entre les seves característiques IRacing cal ressenyar que no és un free to play. És cert que hi ha una part de contingut gratuït pel que fa a cotxes i circuits, però per entrar al mode competitiu cal estar subscrit als servidors del joc, ja sigui amb pagaments de caràcter trimestral, semestral o de caràcter anual. A banda, existeixen paquets d’actualitzacions amb vehicles i circuits que per tal d’aconseguir-los també cal pagar.

Superat aquest escull, IRacing ofereix una ventall important d’opcions competitives. La primera i la més senzilla és el propi Matchmaking del joc. A banda, hi ha Esdeveniments IRacing, que tot i no ser amb remuneracions gratuïtes tenen gran prestigi, ja que pilots del món real com Max Verstappen hi participen. Per als millors pilots, existeix la trobada anual Pro Series d’IRacing que només si accedeix mitjançant classificació i són un cop l’any i acaba esdevenint un autèntic campionat mundial i finalment, les Lligues Privades en que l’usuari en pot trobar de molta qualitat així com de dubtosa reputació.

Comparteix publicació:

Related Posts

2 Comments

[…] El passat cap de setmana va començar la TAG Heuer Esports Supercup All-Stars 2022 by Porsche. La primera de les 10 curses de les quals consta el campionat de Sim Racing es va disputar al circuit alemany de Hockenheim. A més a més, cal tenir en compte que es disputarà amb dos models diferents. En aquesta primera carrera, i per a les dues següents, els pilots virtuals utilitzaran Porsche 911 GT3 Cup de 510 cavalls de potència. Després, al llarg de les sis proves que aniran a continuació, alternaran aquest esportiu amb el Porsche 718 Cayman GT4. I, per a la final que tancarà el certamen en el circuit italià de Monza, se sotmetrà a votació entre els aficionats a aquestes competicions quin d’aquests dos vehicles serà el que surti a la pista. Cal recordar que el campionat es disputa amb el simulador I Racing, del qual vam parlar anteriorment. […]

 by Adimas Setiawan in juny 14, 2022

Thanks Information iracing lessencia de les curses virtuals

Leave a Reply