Jump Force deixarà d'estar a la venda a principis del 2022.
Notícies Tendències

Bandai Namco ha anunciat aquest dimecres a través dels seus canals i botigues oficials que Jump Force, el joc de lluita tridimensional amb estrelles de l’anime i manga japonès, deixarà d’estar disponible per a la seva compra digital a partir del proper 8 de febrer del 2022 en totes les plataformes. Aquesta decisió, a més, se suma a la del tancament d’alguns servidors en línia del títol, que també desapareixeran a partir de l’agost de l’any vinent.

Tot i aquesta decisió, la companyia assegura que totes les funcions per a un únic jugador seguiran estant disponibles de manera local tant en consola com en PC, així com el PVP, excepte en la modalitat Ranked Match (partida classificatòria). A partir del 2022, però, deixaran d’estar habilitades altres funcionalitats com iniciar sessió en la sala multijugador, els esdeveniments en línia, les funcions dels clans, o la botiga del joc, entre d’altres.

Jump Force va veure la llum el febrer del 2019 i tenia com a finalitat que els jugadors poguessin lluitar amb els personatges més famosos de l’anime i el manga com Goku (Dragon Ball), Naruto, o Luffy (One Piece) entre molts d’altres de sèries icòniques japoneses que tots hem vist en alguna ocasió.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply