ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing Tendències

El pilot de Sim Racing Kevin Sanches va caure en les semifinals de les Olympic eSports Series, organitzades pel Comitè Olímpic Internacional i que es van disputar durant la setmana passada a Singapur. El representant d’Andorra i membre de l’acadèmia de l’ACA eSports va finalitzar en 18a posició, en caure en les semifinals, des d’on només van passar a la lluita per les medalles els 10 millors temps. El títol de campió se’l va endur el pilot francès Kylian Drumont, que recollia així el testimoni de l’italià Valerio Gallo, que s’havia imposat en les primeres Olympic eSports Series a Tòquio.

Sanches, que va marcar un temps d’1.16.801, va comentar que estava “satisfet amb el resultat. El nostre objectiu era arribar a les
semifinals i ho hem aconseguit. No hem disposat del temps de free-practice que necessitàvem per a adaptar-nos al simulador i, a més, el volant i el baquet eren completament nous. Tot i això, estem molt contents”. El sim racer va lamentar que “el jet lag tampoc no ens ha ajudat: hau estat pràcticament arribar i competir, i, tot que tenia una rutina marcada pel psicòleg i l’optometrista per recuperar-me ràpid, crec que la diferència d’hora i el cansament ens han anat en contra, sobretot als esportistes que venim de més lluny”.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply