ACA ESPORTS Destacat Notícies Sim Racing

Octavio ‘Kike’ Pisco s’ha proclamat campió de les ART GT3 Series. El pilot de l’ACA eSports ha aixecat el títol del campionat organitzat per organitzat per The Sim Grid en col·laboració amb INGEAR MOTORSPORT, després de ser el més ràpid i regular dels 75 competidors al llarg de les 8 curses del calendari.

Álvaro Otero, coach esportiu del club, va comentar durant la roda de premsa de valoració dels resultats celebrada ahir que “els cinc pilots de l’equip van arribar a aquest campionat amb una molt bona preparació tècnica i psicològica. És veritat que durant les diferents carreres les circumstàncies que es van plantejar van penalitzar la bona preparació d’alguns dels integrants, tot i això, s’ha fet una gran feina”.

Per part seva Pisco va manifestar que “personalment, estic molt content amb resultat i col·lectivament també. Ha estat un campionat dur, els pilots que van participar tenien molt de nivell i lluitar per arribar a les primeres posicions o defensar el lloc no va ser senzill en cap carrera”. Cal recordar que , Pisco va guanyar un total de set, qüestió que li va permetre sumar els 320 vint punts que li van donar el campionat. En segon lloc va quedar el pilot digital Ollie Clarke amb 264 punts i tercer va ser el també pilot de l’ACA eSports, Helder Cerqueira amb 257 punts.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply