Dates de la beta oberta de Battlefield 2042.
Destacat Notícies Tendències

El desenvolupador de Battlefield 2042, Electronic Arts DICE, ha anunciat de manera oficial les dates en què estarà disponible la beta oberta del nou títol de la franquícia, una prova gratuïta que permetrà als jugadors donar una ullada al joc abans del llançament oficial previst pel proper 19 de novembre.

Així doncs, l’accés gratuït per a tots els gamers de Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 i PC estarà disponible del 8 al 9 d’octubre a partir de les 9 hores, tot i que si compleixes amb certs requisits, hi podràs accedir abans. D’aquesta manera, les persones que siguin membres d’EA Play i els jugadors que ja hagin fet la reserva del joc podran accedir dos dies abans a la beta de Battlefield 2041, a partir del 6 d’octubre, i podran començar a descarregar el títol a partir del dia 5.

La beta inclourà dos modes de joc. El primer és ‘Conquista’ i vol retornar als jugadors al clàssic món obert de Battlefield, tot i que ara l’acció se centrarà en sectors amb banderes en comptes de punts de control individuals. L’altre mode de joc és ‘Orbital’, que convida els jugadors a enfrontar-se a una sèrie de condicions hostils entorn d’un espai on s’enlairarà un coet de manera imminent. Pel que fa als especialistes, es podrà jugar amb quatre d’ells: Webster Mackay, Maria Falck, Pyor ‘Boris’ Guskovsky i Wikus ‘Casper’ van Daele.

Els especialistes disponibles a la beta oberta de Battlefield 2042.

Necessitaràs PS Plus o Xbox Live Gold per jugar?

En aquest sentit cal dir que aquells jugadors que disposin d’una PS4 o bé uns PS5 no caldrà que estiguis subscrits al servei de PS Plus per jugar a la beta oberta.

Per la seva banda, els usuaris d’Xbox One o Xbox Series X|S sí que requeriran d’una subscripció activa a Xbox Live Gold o Xbox Game Pass Ultimate.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply