Destacat Notícies Tendències

La Casa de la Vall ha presentat, aquest matí, el videojoc que pretén acostar als més joves la història de la institució més antiga del país, el Consell General de les Valls d’Andorra. ‘Aprendre jugant: Casa de la Vall, una porta a la història d’Andorra’, aquest és el títol del videojoc que ha creat Joan Felip Dias Rocha en el marc d’unes pràctiques de màster realitzades a la Universitat d’Andorra. El joc està adreçat a nens d’entre 10 i 12 anys i està operatiu a la mateixa seu parlamentària, tot llegint un codi QR.

El projecte l’han presentat, aquest dilluns al matí, la subsíndica general, Sandra Codina, el desenvolupador del joc, Joan Felip Dias Rocha; i el coordinador del Grup de Recerca en Tecnologia de la Universitat d’Andorra, Aleix Dorca. “Per nosaltres és una molt bona eina i té molt encaix en el nostre projecte del Consell Obert” ha subratllat Sandra Codina. A més, ha incidit en el fet que “aproparà i visibilitzarà el Consell General i la Casa de la Vall als estudiants, sobretot als més petits, ja que acostant-los a ells també aproparàs els pares a la institució quan els hi expliquin”.

A través del videojoc els usuaris poden conèixer diversos fets i particularitats que han marcat l’esdevenir d’Andorra, tot això lligat a Casa de la Vall i al Consell General. S’ha creat amb l’objectiu de donar visibilitat a la història i les particularitats del país i suscitar interès del públic cap a aquests. A més, conté continguts didàctics ja planificats a les Unitats de Programació del Ministeri d’Educació.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply