ACA ESPORTS Notícies Sim Racing Tendències

Els problemes amb el Gran Turismo 7 semblen lluny d’arreglar-se. Ja una setmana, la comunitat de Sim Racing del joc de PS4 i PS5 va fer pública una segona carta, on s’havien sumat més escuderies d’arreu del món, on tornaven a demanar solucions tant a Sony com a Polyphonic pels problemes i bugs que té el joc i que està fent que part dels pilots de Sim Racing estiguin abandonant-lo. Una de les persones que abandera aquesta reivindicació de millora és Cristina Ruiz, coneguda en la comunitat com Missy Hard i que és la màxima responsabl de Fnatic Virtual Racing Team i de Fusin Racing Girls.

“A dia d’avui encara és molt difícil disputar competicions perquè el joc és injugable” explica Missy Hard, que afegeix que “hi ha uns bugs terribles. Qui els coneix, els fa servir, com és xocar contra les parets per agafar les corbes més de pressa o veure com les distàncies entre vehicles canvien a estrebades. Així és impossible fer res”. Ella com a màxima responsable de dues escuderies, a banda caster, està patint en primera persona els problemes de no poder disputar competicions decents amb Gran Turismo 7. “Els pilots estan marxant i això està fent caure competicions i perdre diners a qui hem apostat des de fa anys per Gran Turismo”.

Sobre si han rebut alguna resposta o algun input per part de les companyies responsables, Ruiz explica que “ni de la primera carta, ni tampoc de la segona hem tingut cap resposta. Però, per altres vies, hem pogut saber que s’han interessat per qui érem i què era el que estava passant”. No obstant això, la responsable d’escuderies i també pilot no és massa optimista en el fet que puguin canviar alguna cosa del joc i afirma que “més aviat sembla una beta que un joc acabat”. Per aquest motiu, ja hi ha diversos equips que s’estan plantejant fer un canvi de simulador. “Ens donem fins al setembre per veure si hi ha alguna millora, si no saltarem tots a Assetto Corsa” detalla Missy Hard. El motiu del canvi i la tria és força senzill, doncs AC els permet mantenir les estructures i continuar funcionant amb els servidors de PlayStation, sense la necessitat de reinvertir i haver de saltar al PC.

Comparteix publicació:

Related Posts

No Comments

Leave a Reply